Cégünk Universal Robots

Universal Robots

Az UNIVERSAL ROBOTS kollaboratív robotok Ön helyett is dolgozhatnak.

Hogy mi is az az Universal Robots?

A Universal Robots nem csak egy név. Az univerzális elnevezés szándékos. Az UR karokat gyakorlatilag bármilyen iparágban és bármilyen eljárásban lehet alkalmazni, és bármely dolgozó használhatja őket. A világ minden táján több mint 10.000 üzemelő UR robot bizonyítja ezt – valamint a kezdetektől fogva egyértelmű célunkat: Hozzáférhetővé tenni az együttműködő robottechnológiát minden vállalkozásnak, függetlenül a mérettől. A robotokról szól az életünk. Akár a precizitás, sebesség, optimalizálás vagy ergonómia miatt keres robotizált megoldást, tudunk segíteni. Valószínűleg meglepően jó áron. Robotkarjaink átlagos megtérülési ideje csupán 195 nap, ami a piac legkedveltebb termékévé teszi Őket, és a legtöbb vállalkozás számára elérhetők. Azonban messze nemcsak ez az egy oka van, hogy a Universal Robots a világelső az együttműködő robotok között: A TÜV által tanúsított robotjainkkal a legbiztosabb kezekben tudhatja magát. Az UR robotok közvetlenül a dolgozók mellett tudnak együttműködő üzemmódban működni a beépített érzékelőiknek köszönetően, amelyek automatikusan leállítják a robotot, ha az útvonalán valamilyen akadály található. A robot programozható, hogy csökkentett üzemmódban működjön, amikor valaki belép a munkavégzési zónájába. Az együttműködés kifejezést azonban nemcsak a biztonság tekintetében értjük. Ennél sokkal szélesebb körben alkalmazzuk; a biztonság alapvető, azonban úgy gondoljuk, az együttműködés legalább ennyire feltételezi a felhasználóbarátságot, egyszerű újraalkalmazhatóságot és hozzáférhetőséget. Véleményünk szerint a jövő az együttműködésé – mi pedig biztosítjuk ezt Önnek.5 DOLOG AMIÉRT ÉRDEMES AZ UNIVERSAL ROBOTS TERMÉKEIT VÁLASZTANI:

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS
A robot kicsomagolása, felállítása és programozása az első egyszerű feladat, amihez jellemzően egy óra sem szükséges. A vásárlóink tapasztalata alapján a teljes telepítés végrehajtható csupán fél nap alatt.

SZÉLESKÖRŰ ALKALMAZHATÓSÁG
A gyártósoroknak manapság gyakran rugalmasnak és könnyen mozgathatónak kell lenniük, hogy megfeleljenek a változó igényeknek és versenyképesek maradjanak. A Universal Robots ebben nem jelent akadályt. Éppen ellenkezőleg, kis súlyú UR robotjaink könnyen mozgathatók és alkalmazhatók újra új folyamatokban, ami gyakorlatilag bármilyen manuális feladat automatizálását lehetővé teszi, akár kis tételek vagy gyors váltások esetén is.

EGYSZERŰ PROGRAMOZHATÓSÁG
Elmúltak azok az idők, hogy magasan képzett szakembereket kell foglalkoztatni egy robot programozásához. Az évekig fejlesztett, intuitív 3D vizualizációnak köszönhetően a programozásban tapasztalatlanabb ügyfeleknek is gyorsan programozhatóak az UR robotkarok.

EGYÜTTMŰKÖDŐ ÉS BIZTONSÁGOS
A Universal Robots az együttműködő robotika előfutára, amióta csak létezik ez a kifejezés, így biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekben van, amikor a mi robotjainkat választja. A világon működő UR robotkarok több mint 80%-a közvetlenül emberek mellett dolgozik – ahol nincsenek biztonsági védőelemek, amelyek megóvnák őket. A cobotok pedig boldogan végzik el azokat a feladatokat, amelyeket az operátorok monotonnak tartanak.

LEGGYORSABB MEGTÉRÜLÉS AZ IPARÁGBAN
Ha mindig is úgy gondolta, nem engedheti meg magának az automatizálást, ideje, hogy újra átgondolja. Az együttműködő UR robotkarok átlagos megtérülési ideje 195 nap. Ez az iparágon belül a leggyorsabb – nagyrészt egyszerűen azért, mert az UR robotkarok esetén nincs semmilyen külön költség, ami hagyományosan az automatizáláshoz kapcsolódik, például a külső programozók és védett munkaterületek.
 
English (United Kingdom)Hungarian