Cégünk Ipari lézerek és kiegészítők Fiber lézerek Jelölés és mikromegmunkálás

Jelölés és mikromegmunkálás

SPI redENERGY G4 sorozat

Jelölés és mikromegmunkálás

A lézer egy olyan szerszám, amely az anyag fajtájától függetlenül végleges jelölést tud létrehozni, az anyag érintése nélkül, nagy sebeséggel és hiheteltenül nagy pontosággal. A lézerjelölés nem jár nagy energiafelvétellel, a jelölés számítógép vezérlésű és épp ezért nagymértékben rugalmas, könnyen alakítható.


Az Impulzusüzemű technológia nagymértékű szabadságot biztosít a gépépítő (OEM) cégek számára a lézer integárálsa során mind az impulzus szélesség, mind az impulzus csúcsteljesítményének vezérelhetése tekintetében. Ez a techológia teszi piacvezetővé a G3 lézert az ismétlési gyorsaság tekintetében, mialatt a csúcsteljesítmény küszöb állandó.

Az SPI redENERGY impulzus lézerének kulcsfontosságú tulajdonsága a 25 különböző hullámformából való választhatóság és az ebből adódó flexibilátásának óriási előnye. A képesség, hogy Optimálisizálhatjuk az impulzus karakterisztikát az egyedi alkalmazástechnológiához igazítva, nagymértékben megnöveli a jelölés minőségét és produktivitását.
Már a termékeink tervezési fázisában megbizonyosodtunk arról, hogy az általunk gyártott lézerek karbantartásmentes és hosszú élettartamú berendezések legyenek. Ez gyakorlatilag egy könnyen integrálható DC áramforrású OEM Fiber lézer modul integrált vezérlő illesztőfelülettel a legelterjedtebb lézerjelölő berendezésekhez.

Az SPI redENERGY impulzus lézerekkel tehát kiváló eredményeket tudtunk elérni nem csak a jelölés, de a mikromegmunkálás területén is.
Ez a lézertípus kiválóan alkalmas a nagypontosságú mikromegmunkálási alkal-mazások széles skálájának megvalósítására.

Az alábbiakban összehasonlíthatja az 5 redENERGY G4 fiber lézer sorozat kulcsfontosságú tulajdonságait és áttekintést kaphat az optimális alkalmazhatósági területekről, valamint azon ipari területekről, ahol a leginkább használhatók.

S: Single Mode: Igen precíz megmunkálást tesz lehetővé 20 μm alatti tartományban, nagy energia stabilitás és mezzo mélység mellett
L: Low Mode: Általános jelölési alkalmazásokhoz. A nagyobb fokuszátmérő lehetővé teszi a szabadszemmel visszaolvasandő jelölések elvégzését.
H: High Mode: A magasabb energia szint és impulzus maximum, a nagyobb foltátmérővel párosulva leginkább vastagabb vonala, kitöltött betűtípusok valamint nagy területű grafikák jelöléssel való létrehozását teszik lehetővé.

redENERGY G4 sorozat S Típus L Típus H Típus
Főbb jellemzők Atlag teljesímény 10-50 W 10-20 W 25 - 70 W
Sugárnyaláb minőség M2 < 1.3 1.6 < M2 < 2 2.6 < M2 < 3.7
Impulzus maximum energia > 7.5 kW > 12 kW > 20 kW
Üzemmód cw: 1MHz cw: 1MHz cw: 1MHz
Alkalmazási területek: Rétegeltávolítás optimális optimális
Tisztítás
optimális
Fúrás optimális optimális
Mélygravírozás optimális
Gravírozás optimális
Jelölés festett és anodizált felületre
Általános jelölés optimális optimális
Fémek jelölése optimális

optimális

"Night and Day" jelölés optimális
Műanyagok jelölése optimális optimális
Precíziós vágás optimális
Mikromegmunkálás optimális
Karcolás optimális
Napelem gyártás optimális
Vékony film mintázás optimális optimális
Iparágak Állatok megjelölése
Autóipar optimális
Fogyasztási cikk ipar optimális optimális
Elektronikai ipar optimális optimális
Energetika optimális
Általános gépészet optimális optimális optimális
Általános gyártástechnológia optimális optimális
Ajándékipar optimális
Ékszeripar
Gyógyászat
Félvezető ipar optimális
Napelem gyártás optimális

 

 
English (United Kingdom)Hungarian