OEM lézerforrások

OEM ULS lézerek

A CO2 gázlézerek ULR elnevezésű sorozata, olyan RF pumpált, szivárgás mentes, kompakt kivitelű OEM (integrálható) lézerforrás, amely kiváló minőségű lézernyalábú, hullám-vezérlésű lézer előállítását teszi lehetővé. Ez a lézer mind CW (folyamatos), mind modulált (átlag teljesítménnyel vezérelt) üzemmódban használható. A modulált mód az impulzus szélességének, a bemenő jel általi, variálásával valósítható meg.

Az egymástól elkülönített RF elektródák teszik lehetővé a lézernyaláb alakítását, az elektródák behátástól függetlenül, valmint a kiváló közeli és távoli lézeminőséget, minimális sugárnyaláb tágulási hatás mellett.

A fedett resonator kialakításnak köszönhető a kompakt teljesítmény előállítás.

Az Universal lézerek nem igényelnek újratöltést, ezáltal hosszú élettartamot biztosítva.

 

Kialakítási variációk:

Léghűtés: Külső hűtő nélküli változat, mely hűtőventillátorral és hűtőbordákkal (integrált léghűtés) biztosítja a lézer működéséhez szükséges környezeti hőmérséklet stabilitást. Integrálási feladatokhoz létezik olyan kialakítás is, ahol a már kiépített léghűtést lehet felhasználni a lézerforrás hűtéséhez, így nem szükséges a beépített ventillátor (alapkiépítés).

Vízhűtés: Abban az esetben, ha a környezeti hőmérséklet ingadozás meghaladja az előírt értékeket, ezáltal nehezen lehetne tartani a gyártó által előírt hőmérsékletet, javasolt a vízhűtés alkalmazása. Ennél a kivitelnél a lézerforrás belső csövezése biztosítja a hatékony hűtést, szabványos 3/8”-s be- és kimeneti vízcsatlakozás kiépítésével. A hűtőfolyadék szabványos desztillált víz.

 

Termékpaletta

Teljesítmény Alap léghűtés Integrált léghűtés Alap vízhűtés Integrált vízhűtés 4-s osztályú léghűtés 4-s osztályú vízhűtés 9.3 μm
10 W
25 W
30 W
40 W
50 W
60 W
75 W
100 W
120 W
150 W
 
English (United Kingdom)Hungarian