Cégünk Cégünk Magunkról

Magunkról

Quantum Lasertech Kft.

Cégünk 2006-os alapítása óta állít össze ipari lézerforrásokra épülő komplett gyártó rendszereket.

A lézer ipari felhasználásának elterjedése egyre szélesebb körben tapasztalható. Ennek köszönhetően cégünk az ipar, szinte minden területén jelen van jelölő/vágó/hegesztő lézereivel.
Beszállítóinkkal, akik a világ vezető lézer és kiegészítő egység gyártói, és hazai gépgyártó partnereinkkel karöltve egyedi igényekre szabott, komplett lézer megmunkáló berendezéseket tervezünk, gyártunk és kivitelezünk.
Munkánk oroszlán részét a végfelhasználókkal történő műszaki egyeztetés és az ennek alapján összeállított berendezés megvalósítása teszi ki. E tevékenységünk eredményeként a nagy, multinacionális iparvállalatoktól kezdve a kis- és középvállalkozásokig vannak megbízhatóan működő berendezéseink.

A lézeres megmunkálás szinte teljes vertikumát lefedő lézereink segítségével hosszútávú megoldást tudunk kínálni az alábbi területeken:
- Acél lemez vágás/hegesztés
- Fémes anyagok jelölése/gravírozása/hőszínezése
- Nemfémes anyagok vágása/hegesztése
- Nemfémes anyagok jelölése/gravírozása/habosítása

A fenti alkalmazásokhoz ajánljuk a vezető lézergyártók közé sorolható


UNIVERSAL Amerikai CO2 lézergyártó lézerforrásait
Universalvalamint az SPI Angol Fiber lézergyártó lézerberendezéseit.
SPI

Az általunk forgalmazott termékekhez teljes körű telepítési, beüzemelési, karbantartási és szerviztámogatást nyújt a több lézermérnökből álló műszaki csapatunk, mely az ország, illetve közép- és kelet Európa teljes területén végzi napi feladatát, a lézerberendezések folyamatos és hibamentes üzemének fenntartása érdekében.

A lézeres megmunkálás, alkalmazások nagyon sokszor megkívánják a lézer teljesítményének, energiájának folyamatos fenntartását, állandóságának biztosítását. Ez a legtöbb alkalmazásnál elengedhetetlen és épp ezért fontos tényezője lehet a berendezés kialakításának.
A lézer teljesítményének mérését cégünk mérnökei a helyszínen, illetve budapesti mérőlaborunkban térítés fejében elvégzik. Azonban előfordulhat olyan eset is, amikor a teljesítményt, energia szintet folyamatosan, esetleg szúrópróba szerűen kell ellenőrizni és a mért eredményeknek megfelelően állítani a lézer paraméterein. Ez csak úgy kivitelezhető, hogy a mérést a helyszínen, a felhasználó által legyen megoldható. Ehhez kínálja cégünk a világ vezető mérőműszergyártójának, az izraeli OPHIR termékeit.

 

OPHIR


Természetesen az OPHIR nem csak a lézerek méréséhez gyárt teljesítmény és energia mérőket, valamint sugárnyaláb bevizsgálására alkalmas műszereket, de bármilyen típusú és teljesítményű fény nyaláb és fényforrás mérésére szolgáló berendezés is a termékpaletta szerves része.

 

PÁLYÁZATOK

Nyertes pályázatunk: GINOP-2.1.8-17-2018-02730

A projekt címe: Robotizált félautomata lézerjelölő állomás beszerzése a Quantum Lasertech Kft-ben.

A Projekt megvalósításának kezdete: 2019.01.02.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2019.06.30.

Elnyert támogatás: 26 663 616 Ft

 

 
English (United Kingdom)Hungarian